Nasyid

Saturday, January 7, 2012

KEMURTADAN UMNO

Ada orang menyangka bahawa Umno itu parti orang melayu Islam, Umno itu parti yang berjuang mendapatkan kemerdekaan, walhal sebenarnya itu semua pembohongan. Umno bukan parti Islam, kerana dasar-dasar dalam UMNO itu bercanggah sangat-sangat dengan dasar-dasar Allah Subhanahu Wa Ta'ala. Buku panduan UMNO itu bercanggah sangat dengan kitab Allah, Al-Quran Karim. Andai menyertai perjuangan UMNO, beerti menentang perjuangan Allah, andai mengikuti buku panduan UMNO beerti menentang kitab Allah, Al-Quran Karim.


Bagaimana UMNO tertubuh?

UMNO tertubuh ketika British menjajah tanah air Islam, Malaysia. Asalnya tanah ini tertegaknya Kesultanan Melayu Melaka yang bernaung di bawah Kerajaan Khilafah Turki Islamiah. Apabila adanya kerajaan Islam di Asia Tenggara ini, maka para penjajah barat, musuh-musuh Islam datang memerangi Islam. Para ulama telah bangkit mengumandangkan seruan jihad, maka umat Islam bangkit berjihad fisabilillah sehingga ramai yang terkorban syahid.

Jihad fisabilillah terus berlanjutan sehingga penjajah terpaksa keluar. Asalnya yang menyerang Malaysia ialah Portugis,tapi ia terhalau, maka datang pula Belanda, ia terhalau, akhirnya datanglah British. Para ulama, merekalah pejuang sebenar, mereka memimpin umat berjihad fisabilillah menentang kafir harbi. Contohnya seperti Tok Janggut, yang akhirnya syahid. Beliau disebut sebagai pemberontak, walhal beliaulah pejuang yang benar, seperti mana mujahidin sekarang ini disebut sebagai terrorist, walhal merekalah pejuang yang benar.

Dalam menuntut kemerdakaan, banyak parti bangkit. Antaranya, ialah Parti Islam, Hizbul Muslimin. Memandangkan Parti ini Parti Islam, maka iapun diharamkan, dan dihapuskan oleh penjajah. Semua parti dihapuskan oleh penjajah, melainkan UMNO. kerana apa?

Kerana UMNO menjadi TALIBARUT BRITISH, TALIBARUT PENJAJAH. Tunku Abdur Rahman, presidan UMNO pertama, kerjanya ialah pegawai british, british itu penjajah. Bermakna, tunku abdur rahman itu talibarut penjajah. Kerana itulah penjajah murah hati memberikan kuasa pemerintahan kepadanya.

Penjajah bersusah payah menyerangnegeri Islam untuk menghapuskan kerajaan Islam dan syarita Islam, maka takkan mudah-mudah ia nak menyerahkan semula kuasa kepada pejuang Islam, dan membiarkan mereka menegakkan semula kerajaan Islam dan syariat Islam.

Penjajah telah bersusah payah menyerang kita untuk menghapuskan kerajaan Islam dan Syariat Islam, maka ia akan mewariskan takhta pemerintahan penjajahannya kepada orang yang menjadi anak didiknya, iaitu UMNO yang patuh kepada penjajah, tidak akan membiarkan Islam tertegak seperti dulu.


Persamaan UMNO dan AMERIKA.

Amerika telah mengisytiharkan perang terhadap Islam dan Mujahidin. Musuh Allah ini telah menghantar tenteranya ke Somalia untuk memerangi Islam dan mujahidin di sana. Maka UMNO telah menghantar tentera malaysia ke sana, kononya untuk misi keamanan, walhal sebenarnya mereka menghantar tentera untuk membantu Amerika memerangi Islam dan mujahidin. Berita tentang ini sudah terkenal dan tersebar luas sehingga ia diabadikan dalam sebuah filem berjudul "Black Hawk Down"

Menurut fatwa Asy Syahid Syeikh Usamah Bin Ladin, Orang Islam yang membantu Amerika memerangi Islam (mujahidin), atau mensupport Amerika, maka ia telah murtad disebabkan perbuatan memerangi Islam itu, dan dia wajib dibunuh.

Firman Allah mengenai perbuatan UMNO yang bersekutu dengan Amerika:


يَاأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لاَ تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ

"Hai orang-orang yg beriman janganlah kamu mengambil orang Yahudi dan Nashrani menjadi pemimpin-pemimpin; sebahagian mereka adalah pemimpin bagi sebagian yg lain. Barangsiapa di antara kamu mengambil mereka menjadi pemimpin maka sesungguh orang itu termasuk golongan mereka."

(UMNO itu juga Amerika)

يَاأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لاَ تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لاَ يَأْلُونَكُمْ خَبَالاً وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ

"Hai orang2 yg beriman janganlah kamu ambil orang2 yg di luar kalanganmu menjadi teman kepercayaanmu. mereka tidak henti-henti membawa kemudharatan bagimu. Mereka menyukai apa yg menyusahkan kamu. Telah nyata kebencian dari mulut mereka dan apa yg disembunyikan oleh hati mereka lebih besar lagi."


لاَ تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللهِ وَالْيَوْمِ اْلآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيْرَتَهُمْ

"Kamu tidak akan mendapati sesuatu kaum yg beriman kepada Allah dan hari akhirat saling berkasih sayang dengan orang-orang yg menentang Allah dan Rasul-Nya sekalipun orang2 itu bapak-bapak atau anak-anak atau saudara-saudara ataupun keluarga mereka."

(UMNO tidak beriman)

يَاأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لاَ تَتَّخِذُوْا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ

"Hai orang2 yg beriman janganlah kamu mengambil musuh-Ku dan musuhmu menjadi teman-teman setia yg kamu sampaikan kepada mereka kerana rasa kasih sayang."

Adakah UMNO endah dengan larangan Allah? Bagaimana umno nak endahkan, sedangkan umno telah mencampakkan Quran dan Sunnah jauh-jauh. Menghina-hina pula hukum-hukum Allah yang tertera dalam Quran.


Perlawanan dengan Umno bukan perlawanan antara Islam dan Islam, tapi perlawanan antara Islam dan Murtad. Saidina Abu Bakar Asf-Shiddiq telah memimpin tentera memerangi kaum murtad, yang hanya enggan membayar zakat. Jika Umno, ia bukan sahaja enggan berhukum dengan hukum Allah, malah telah membantu Amerika membunuh mujahidin. Ia lebih dahsyat lagi daripada kaum murtad! Dan lebih wajib diperangi untuk menjaga Islam..

"dan sesiapa Yang tidak menghukum Dengan apa Yang telah diturunkan oleh Allah (kerana mengingkarinya), maka mereka itulah orang-orang kafir.”- Al-Maidah:44

Di bawah ini video "pertistiwa Memali"
Lihatlah bagaimana golongan murtad ini telah menyerang kaum yang beriman yang cuba menegakkan apa yang diimaninya, Quran dan Sunnah. Jihad dengan lidah menghadapi jalan buntu apabila daie dipenjarakan atau dibunuh. Islam tidak dapat berkembang dan tidak dapat tertegak tanpa senjata.

Tidak cukup dengan itu, UMNO menganut faham sekular yang membuatkan dirinya terkeluar dari Islam, dan menghasuti manusia menganut fahaman sekular. Murtad dan memurtadkan amai manusia.

Perangilah UMNO, pemimpin-pemimpinnya serta anjing-anjingnya dengan senjata! Lancarkan perang Riddah (perangi golongan murtad) Allahuakbar! Kemenangan milik Allah, Rasul dan kaum beriman!

No comments:

Post a Comment